Novice

ZEMLJEVIDI SELŠKE DOLINE 

 

Julija 2016 smo izdali tri različne zemljevide v obliki trgank. Na prvem zemljevidu je Selška dolina - pogled proti vzhodu s Soriške planine in na drugi strani Soriška planina. Na drugem zemljevidu je Selška dolina - pogled proti jugu z Jelovice, na drugi strani pa shema kolesarskih in moto poti. Na tretjem zemljevidu so označene pohodne poti v Selški dolini. 

 

RAZGLEDNICE SELŠKE DOLINE

 Novembra 2015 smo izdali štiri razglednice z motivi Selške doline. Kupite jih lahko v TIC Železniki, Na plavžu 58.

 

TURISTIČNA PONUDBA V SELŠKI DOLINI

 

Novembra 2013 smo izdali mapo s turistično ponudbo v Selški dolini. V njej so prikazane možnosti ogleda zanimivosti v Selški dolini. Mapa s ponudbo je namenjena predvsem turističnim ponudnikom, društvom, šolam in raznim skupinam. Želimo jih namreč informirati o ponudbi na našem območju in možnosti preživljanja prostega časa v Selški dolini.  

 

 

ZEMLJEVID PRELEPA JE SELŠKA DOLINA

 Novembra 2013 smo v Javnem zavodu Ratitovec v obliki trganke izdali zemljevid Selške doline. Na njem smo označili turistično ponudbo ter pohodne, kolesarske in motoristične poti. Zemljevid bo v pomoč turistom pri raziskovanju Selške doline. Ponatis je bil narejen novembra 2015.

 

TURISTIČNI VODNIK OBČINE ŽELEZNIKI

 
V juniju 2015 smo izdali prenovljen in dopolnjen Turistični vodnik oz. prospekt občine Železniki. Na 40 straneh boste našli zemljevid občine, statistične podatke, zgodovinski oris, turistične informacije, zanimivosti v krajih občine Železniki, seznam prireditev, ter pregled občine Železniki skozi fotografski objektiv. 
Dvojezični slovensko - angleški Turistični vodnik občine Železniki lahko dobite v Turistično informacijskem centru v Muzeju Železniki. 

 

ISKALNIK PO VSEBINI

PROJEKTI
ANKETA
OGLAŠEVANJE