Novice in arhiv 

Kaj pripravljamo za naše otroke?? 

Za otroke bomo pripravili aktivno varstvo skozi počitnice.

Za otroke bomo pripravili tenis tečaje skozi počitnice. 

Za otroke bomo odprli bazen in športna igrišča čez počitnice.

Za otroke bomo pripravili pomladi in jeseni vedno znova plavalne tečaje!

 

 


BILO JE :


ŠPORTNIK LETA 2018

športnik leta

V ponedeljek, 17.12.2018 so v Železnikih že enaindvajsetič zapored podelila občinska priznanja športnikom, športnim delavcem in športnim društvom. Slovesna prireditev je potekala v mali dvorani Športne dvorane Železniki. Prireditev, ki je pod okriljem Strokovnega sveta za šport pri Javnem zavodu Ratitovec, sta več kot odlično povezovala Gregor Gartner in Brina Habjan. Za prijetno in svečano športno vzdušje na prireditvi so s prekrasnim izborom pesmi poskrbeli domačini - učenci glasbene šole Škofja Loka.

Športnike in druge obiskovalce prireditve je najprej pozdravil Boris Kavčič, predsednik Strokovnega sveta za šport. Boris je s ponosom povedal, da smo v občini Železniki ponosni na naše vrhunske športnike in jim zaželel še naprej veliko dobrih rezultatov. Nato je k besedi povabil še župana občine Železniki Antona Luznarja, ki je poudaril kako pomemben je šport in njegov razvoj v Železnikih. Župan je vsem športnikom čestital in se jim zahvalil za njihov prispevek k prepoznavnosti naših krajev in s tem tudi Občine Železniki.
Najprej je direktor Javnega zavoda Ratitovec Gregor Habjan podelil priznanje za perspektivno mlado športnico Nini Drobnič (smučanje) ter bronasto plaketo za športnico Tajdi Marenk (jahanje).
Priznanje za posebne dosežke in srebrni plaketi za športnika občine Železniki 2018 je podelil predsednik SS za šport Boris Kavčič. Prejemnika srebrnih plaket sta bila Anja Prezelj (strelstvo) in Klemen Šturm (nogomet). Prejemnik priznanja zta posebne dosežke pa je bil Brane Tavčar (gorski tek)

Zlate plakete je podeljeval župan občine Železniki Anton Luznar. Zlato plaketo za športnega delavca je prejel Jože Reya. V imenu Nogometnega kluba Železniki je Niko Bertoncelj prejel zlato plaketo za društvo. Zlato najžlahtnejšo plaketo za športnika občine Železniki v letu 2018 je prejel Domen Prevc (smučarski skoki). Veseli smo vseh uspehov naših športnikov, ki nas razveseljujejo s svojimi rezultati. V letu 2019 vsem želimo veliko športnih užitkov in doseganja zastavljenih ciljev. Srečno! FOTOGRAFIJE IZ DOGODKA


7.IGRE JZR 

igre JZR 

V mesecu septembru, oktobru in novembru 2018 smo skupaj z vami izvedli 7. igre JZR. To pomeni, da so se v 11. vikendih dogajali različni športni dogodki na vseh naših športnih prizoriščih! Želimo si, da bi se tudi vi iger v prihodnje čim bolj aktivno udeleževali - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj da je bolj važno sodelovati kot zmagati, torej bolj športnega kot tekmovalnega duha in iščemu univerzalnega športnika! Tudi tokrat smo igre izpeljali z nizkimi prijavninami in brez denarnih nagrad! Za drugo leto pa predvidevamo vseeno nagraditi prvo mesto v skupnem seštevku z določenim odstotkom pobranih prijavnin. Vsi nastopajoči na igrah so nastopili na lastno odgovornost in celotne igre so minile brez poškodb! Igre se organizirajo v sodelovanju z lokalnimi društvi in imajo zato še poseben čar!

V letu 2018 na 7. igrah JZR, smo ponovno izpeljali tekmovanje za skupno točkovanje krajev in posamično. ZMAGOVALNI KRAJ so ponovno Železniki CENTER! SKUPNI ZMAGOVALEC 7. iger JZR je bil Borut Fejfar, ki je dosegel 565 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih). 


ŠPORTNIK LETA 2017

 


6.IGRE JZR 

igre jzr 

V mesecu septembru, oktobru in novembru 2017 smo skupaj z vami izvedli 6. igre JZR. To pomeni, da so se v 11. vikendih dogajali različni športni dogodki na vseh naših športnih prizoriščih! Želimo si, da bi se tudi vi iger v prihodnje čim bolj aktivno udeleževali - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj da je bolj važno sodelovati kot zmagati, torej bolj športnega kot tekmovalnega duha in iščemu univerzalnega športnika! Tudi tokrat smo igre izpeljali z nizkimi prijavninami in brez denarnih nagrad! Za drugo leto pa predvidevamo vseeno nagraditi prvo mesto v skupnem seštevku z določenim odstotkom pobranih prijavnin. Vsi nastopajoči na igrah so nastopili na lastno odgovornost in celotne igre so minile brez poškodb! Igre se organizirajo v sodelovanju z lokalnimi društvi in imajo zato še poseben čar!

V letu 2017 na 6. igrah JZR, smo ponovno izpeljali tekmovanje za skupno točkovanje krajev in posamično. ZMAGOVALNI KRAJ so ponovno Železniki CENTER!   SKUPNI ZMAGOVALEC 6. iger JZR je bil Miran Šturm, ki je dosegel 482 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih). 


ŠPORTIK LETA 2016 

 

 


5. IGRE JZR 

igre jzr 

V mesecu septembru in oktobru 2016 smo skupaj z vami izvedli 5. igre JZR. To pomeni, da so se v 9. vikendih dogajali različni športni dogodki na vseh naših športnih prizoriščih! Želimo si, da bi se tudi vi iger v prihodnje čim bolj aktivno udeleževali - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj da je bolj važno sodelovati kot zmagati, torej bolj športnega kot tekmovalnega duha in iščemu univerzalnega športnika! Tudi tokrat smo igre izpeljali z nizkimi prijavninami in brez denarnih nagrad! Za drugo leto pa predvidevamo vseeno nagraditi prvo mesto v skupnem seštevku z določenim odstotkom pobranih prijavnin. Vsi nastopajoči na igrah so nastopili na lastno odgovornost in celotne igre so minile brez poškodb! Igre se organizirajo v sodelovanju z lokalnimi društvi in imajo zato še poseben čar!

V letu 2016 na 5. igrah JZR, smo ponovno izpeljali tekmovanje za skupno točkovanje krajev in posamično. ZMAGOVALNI KRAJ so Železniki CENTER!  SKUPNI ZMAGOVALEC 5. iger JZR je bil vnovič Klemen Kavčič, ki je dosegel 356 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih). 

 


ŠPORTNIK LETA 2015 

zlate plakete

peter prevc peter prevc

srebrne plakete 

 domen prevc

bronaste plakete 

 

jošt rakovec 

priznanja

 

 

 

  

gostje                                                 in              voditeljici z nagrajenci

peter prevc 

 

V ponedeljek, 21.12.2015 so v Železnikih že devetnajstič zapored podelili občinska priznanja športnikom, športnim delavcem in športnim društvom. Slovesna prireditev je potekala v mali dvorani Športne dvorane Železniki. Prireditev, ki je pod okriljem Strokovnega sveta za šport pri Javnem zavodu Ratitovec, sta več kot odlično povezovali Meta Rejec in Brina Habjan. Za prijetno in svečano športno vzdušje na prireditvi so s prekrasnim izborom pesmi poskrbeli Hozentregarji.
Športnike in druge obiskovalce prireditve je najprej pozdravil Boris Kavčič, predsednik Strokovnega sveta za šport. Boris je s ponosom povedal, da smo v Občini Železniki ponosni na naše vrhunske športnike in jim zaželel še naprej veliko dobrih rezultatov. Nato je k besedi povabil še župana občine Železniki Antona Luznarja, ki je poudaril kako pomemben je šport in njegov razvoj v Železnikih. Povedal je, da imamo v Železnikih veliko dobrih športnih objektov, kjer se lahko šport dobro razvija. Župan je vsem športnikom čestital in se jim zahvalil za njihov prispevek k prepoznavnosti naših krajev in s tem tudi Občine Železniki.
Najprej je direktor Javnega zavoda Ratitovec Gregor Habjan podelil zlati priznanji za športnico in športnika Osnovne šole Železniki. Priznanji sta prejela vsestranska športnika Pija Pintar in Urban Bogataj. Letos so prvič podelili priznanja za naj perspektivnega mladega športnika in športnico v kategoriji od 12. do 15. leta starosti. Prejemnika teh dveh spodbudnih priznanj sta bila Rebeka Kalan (smučanje) in Nik Gladek (plavanje).
Tri bronaste in srebrno plaketo za športnika občine Železniki 2015 je podelil predsednik SS za šport Boris Kavčič. Prejemniki bronastih plaket so bili Anja Prezelj (strelstvo), Jošt Rakovec (rokomet) in članska ekipa RD Alples (rokomet). Prejemnik srebrne plakete je bil Domen Prevc (smučarski skoki).
Zlate plakete in priznanje za posebne dosežke je podeljeval župan občine Železniki Anton Luznar. Priznanje za posebne dosežke na področju rekreacije je prejela Andreja Kenda. Zlato plaketo za športnega delavca za leto 2015 je prejel Ante Pratljačić. V imenu članov Športnega društva Dražgoše je Marjan Kavčič prejel zlato plaketo za društvo. Zlato najžlahtnejšo plaketo za športnika občine Železniki v letu 2015 je prejel Peter Prevc (smučarski skoki). Peter je v občini Železniki že sedmič prejel zlato plaketo za najboljšega športnika in mu želimo, da bi nas še dolgo razveseljeval z tovrstnimi dosežki. Prav tako pa v občini spodbujamo in smo veseli vseh uspehov naših športnikov, ki nas razveseljujejo s svojimi rezultati. V letu 2016 vsem želimo veliko športnih užitkov in doseganja zastavljenih ciljev. Srečno!    FOTOGRAFIJE IZ DOGODKA

4. IGRE JZR - SEPTEMBER OKTOBER 2015

 

IGRE JZR

V mesecu septembru in oktobru 2015 smo skupaj z vami izvedli 4. igre JZR. To pomeni, da so se v 9. vikendih dogajali različni športni dogodki na vseh naših športnih prizoriščih! Želimo si, da bi se tudi vi iger v prihodnje čim bolj aktivno udeleževali - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj da je bolj važno sodelovati kot zmagati, torej bolj športnega kot tekmovalnega duha in iščemu univerzalnega športnika! Tudi tokrat smo igre izpeljali z nizkimi prijavninami in brez denarnih nagrad! Za drugo leto pa predvidevamo vseeno nagraditi prvo mesto v skupnem seštevku z določenim odstotkom pobranih prijavnin. Vsi nastopajoči na igrah so nastopili na lastno odgovornost in celotne igre so minile brez poškodb! Igre se organizirajo v sodelovanju z lokalnimi društvi in imajo zato še poseben čar!

V letu 2015 na 4. igrah JZR, smo ponovno skušali privabiti k sodelovanju tudi kraje ali društva oz. klube, ki lahko tekmujejo za prestižen prehodni pokal iger JZR za kraje oz društva. In sicer za kraje/društva lahko nabirajo točke posamezniki v individualnih disciplinah in ekipe na ekipnih tekmovanjih. Tekmovalec ali ekipa je ob prvi prijavi povedal za kateri kraj oz društvo bo na 4. igrah nastopal. Železnike delimo na 3 dele (Železniki vzhod (Češnjica, Log)) (Železniki center (Otoki, Kres, Dašnica)) (Železniki zahod (Racovnik, Trnje, Plavž)). ZMAGOVALNI KRAJ so Železniki CENTER, pokazali so absolutno prevlado pred ostalimi kraji ali društvi!

Posamezniki so se poleg pridobivanja točk za kraje/društva borili tudi za naslov skupnega zmagovalca 4. iger JZR in s tem tudi za prehodni pokal iger JZR med posamezniki. SKUPNI ZMAGOVALEC 4. iger JZR je Klemen Kavčič, ki je dosegel 367 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih) Robert Ozanič zmagovalec 3. iger JZR mu je v ponedeljek 9.11. predal prehodni pokal iger JZR! 


ŠPORTNIK LETA 2014

Zlate plakete

 peter prevc

 

Srebrne plakete

  

bronaste plakete

  

 zlata priznanja                                     in          voditeljici z Petrom

   

 

V ponedeljek, 22.12.2014 so v Železnikih že 18. zapored podelili občinska priznanja športnikom, športnim delavcem in športnim društvom. Slovesna prireditev je potekala v mali dvorani Športne dvorane Železniki. Prireditev, ki je pod okriljem Javnega zavoda Ratitovec in Strokovnega sveta za šport, sta lepo povezovali Meta Rejec in Brina Habjan. Za prijetno in svečano športno vzdušje na prireditvi sta s prekrasnim izborom pesmi poskrbela glasbenika Maja in Janez Triler.
Športnike in druge obiskovalce prireditve je najprej pozdravil Boris Kavčič, predsednik Strokovnega sveta za šport Javnega zavoda Ratitovec, ki vsako leto pripravi priznanja na področju športa v občini Železniki. Pohvalil je športnike in jim zaželel še naprej veliko dobrih rezultatov. Nato je k besedi povabil še župana občine Železniki Antona Luznarja, ki jeprav tako izrekel čestitke športnikom in namenil nekaj besed tudi športu v Železnikih.

 

Bronasto plaketo sta prejela Domen Prevc in Lejla Habjan. Srebrni plaketi sta prejela Petra Dobravec in Cene Prevc. Zlate plakete in priznanja je podeljeval župan občine Železniki Anton Luznar. Zlato plaketo za športnega delavca za leto 2014 je prejel Branko Košir. Zlato plaketo za društva/klube so prejeli člani Smučarskega kluba Domel. Zlato najžlahtnejšo plaketo za športnika občine Železniki v letu 2014 je že četrto leto zapored prejel Peter Prevc, ki pa je bil letos z naslovom športnika leta nagrajen tudi v vseslovenskem prostoru.

V strokovnem svetu za šport Javnega zavoda Ratitovec so podelili tudi priznanji za športnico in športnika Osnovne šole Železniki. Priznanji sta prejela vsestranska športnika Iris Jensterle in Alenka Benedik.

FOTOGRAFIJE IZ DOGODKA 


SEPTEMBER OKTOBER 2014 - 3. IGRE JZR

IGRE JZR

V mesecu septembru in oktobru 2014 smo skupaj z vami izvedli 3. igre JZR. To pomeni, da so se v osmih vikendih dogajali različni športni dogodki na vseh naših športnih prizoriščih! Želimo si, da bi se tudi vi iger v prihodnje čim bolj aktivno udeleževali - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj da je bolj važno sodelovati kot zmagati, torej bolj športnega kot tekmovalnega duha! Na igrah imamo načelo nizke prijavnine in brez denarnih nagrad!

V letu 2014 na 3. igrah JZR, smo skušali privabiti k sodelovanju tudi kraje, društva oz. klube, ki so lahko tekmovala za prestižen prehodni pokal iger JZR za kraj. In sicer so za kraje lahko nabirali točke posamezniki v individualnih disciplinah in ekipe na ekipnih tekmovanjih. Tekmovalec ali ekipa je ob prvi prijavi povedal za kateri kraj bo na 3. igrah nastopal. ZMAGOVALNI KRAJ so Železniki pokazali absolutno prevlado pred ostalimi! 

Posamezniki so se poleg pridobivanja točk za kraje borili tudi za naslov skupnega zmagovalca med posamezniki. SKUPNI ZMAGOVALEC 3. iger JZR je Robert Ozanič, ki je dosegel 213 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih) Gregor Habjan zmagovalec 2. iger JZR mu je v nedeljo 19.10. predal prehodni pokal iger JZR! 

Več o vsem boste izvedeli če na levi strani kliknete okenček igre JZR.


PETER NAŠ OLIMPIJEC - srebrna in bronasta medalja  (BAVOOO!)

PESEM O NAŠIH BLESTEČIH OLIMPIJCIH NA OLIMPIJSKIH IGRAH V SOCHIJU 2014!


ŠPORTNIK LETA 2013

Zlate plakete

Peter Prevc Športnik leta občine Železniki športnik leta občine Železniki

Roman Prezelj ŠD kamikaze AD Železniki Janez Rakovec

Srebrne plakete

Cene Prevc in Boris Kavčič Cene Prevc Petra Dobravec

Bronasta plaketa

Klemen Šturm in Gregor Habjan

Zlata priznanja

Špela Bernard

 

V ponedeljek, 23.12.2013 so v Železnikih že sedemnajstič zapored podelili občinska priznanja športnikom, športnim delavcem in športnim društvom. Slovesna prireditev je potekala v mali dvorani Športne dvorane Železniki. Prireditev, ki je pod okriljem Javnega zavoda Ratitovec in Strokovnega sveta za šport, je več kot odlično povezovala Katjuša Micevski. Za prijetno in svečano športno vzdušje na prireditvi sta s prekrasnim izborom pesmi poskrbela glasbenika Maja in Janez Triler. 
Športnike in druge obiskovalce prireditve je najprej pozdravil Boris Kavčič, predsednik Strokovnega sveta za šport Javnega zavoda Ratitovec, ki vsako leto pripravi priznanja na področju športa v občini Železniki. Boris je s ponosom povedal, da v vsej zgodovini Občine Železniki še nismo imeli tako odmevnih rezultatov, pohvalil je športnike in jim zaželel še naprej veliko dobrih rezultatov. Nato je k besedi povabil še župana občine Železniki Antona Luznarja, ki je poudaril kako pomemben je šport in njegov razvoj v Železnikih. Povedal je, da imamo v Železnikih veliko dobrih športnih objektov, kjer se lahko šport razvija. Ob tem nas je spomnil tudi na stroške vzdrževanja in na plavalni bazen, ki ga v letu 2014 čaka nujna prenova. 
Bronasto plaketo je prejemniku Klemenu Šturmu (nogomet) podelil direktor Javnega zavoda Ratitovec Gregor Habjan. Srebrni plaketi je podelil predsednik SS za šport Boris Kavčič. Prejemnika sta bila Petra Dobravec (strelstvo) in Cene Prevc (smučarski skoki). Zlate plakete in priznanja je podeljeval župan občine Železniki Anton Luznar. Zlato plaketo za športnega delavca za leto 2013 je prejel Janez Rakovec. Športno društvo Kamikaze in Atletsko društvo Železniki sta prejela zlato plaketo za društva/klube. Zlato najžlahtnejšo plaketo za športnika občine Železniki v letu 2013 je že tretje leto zapored prejel Peter Prevc (smučarski skoki), ki pa je bil letos z naslovom športnika leta nagrajen tudi v vseslovenskem prostoru. V strokovnem svetu za šport Javnega zavoda Ratitovec so podelili tudi priznanji za športnico in športnika Osnovne šole Železniki. Priznanji sta prejela vsestranska športnika Špela Bernard in Franc Benjamin Demšar.    FOTOGRAFIJE IZ PRIREDITVE 

 


September 2013 - 2. IGRE JZR 

2 igre JZR

V mesecu septembru 2013 smo skupaj z vami izvedli 2. igre JZR. To pomeni, da so se v vseh petih vikendih dogajali različni športni dogodki na vseh naših športnih prizoriščih! Želimo si, da bi se iger v prihodnje čim bolj aktivno udeleževali - ali kot športnik ali kot gledalci. V igrah zasledujemo cilj bolj športnega in ne toliko tekmovalnega duha! Na igrah so nizke prijavnine ali jih sploh ni in nimamo denarnih nagrad! SKUPNI ZMAGOVALEC 2. iger JZR je Gregor Habjan, ki je dosegel 330 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih) Marko Čenčič zmagovalec 1. iger JZR mu je slovesno predal prehodni pokal iger JZR! 


14.12.2012 - ŠPORTNIK LETA OBČINE ŽELEZNIKI 2012

 

Zlate plakete (Darko Prevc - Peter , ŠD Buldožerji in Niko Bertoncelj) (podeljevalec župan Tone Luznar)

Srebrne plakete (Tilen Vrhunc, Klara Livk in Cene Prevc (oče Darko))(podeljevalec predsednik SS za šport Boris Kavčič) 

 

Bronaste plakete (Maja Habjan, Marko Pintar in Petra Dobravec), (podeljevalec direktor JZR Gregor Habjan) 

 

Zlata priznanja (Aljoša Habjan in Tina Pretnar) (podeljevalec župan Tone Luznar)

V petek, 14.12.2011 so v Železnikih podelili občinska priznanja športnikom, športnemu delavcu in športnemu društvu. Slovesna prireditev je potekala v mali dvorani v Športni dvorani Železniki. Prireditev je več kot odlično povezovala Katjuša Micevski.

Športnike in druge obiskovalce prireditve je najprej pozdravil Boris Kavčič, predsednik strokovnega sveta za šport Javnega zavoda Ratitovec, ki vsako leto pripravi priznanja na področju športa v občini Železniki. K besedi so povabili še župana občine Železniki Antona Luznarja.

Zlato plaketo za športnika občine Železniki v letu 2012 je prejel Peter Prevc. Srebrne plakete je podelil predsednik SS za šport Boris kavčič. Prejemniki so bili Klara Livk, Tilen Vrhunc in Cene Prevc. Bronaste plakete je podelil direktor Javnega zavoda Ratitovec Gregor Habjan. Prejemniki so bili Petra Dobravec, Maja Habjan in Marko Pintar. Zlate plakete  in priznanja je podeljeval župan občine Železniki Anton Luznar. Ddobitnik zlate plakete za športnega delavca za leto 2012 je Niko Bertoncelj. Športno društvo Boldožerji iz Rudna  pa so prejeli zlato plaketo za društva/klube. V strokovnem svetu za šport Javnega zavoda Ratitovec so podelili tudi priznanji za športnico in športnika Osnovne šole Železniki. Priznanji sta prejela Tina Pretnar in Aljoša Habjan.

Za prijetno in svečano športno vzdušje na prireditvi sta poskrbela glasbenika, Duo Tapravedva, ki ga sestavljata Brigita Pogačnik (violina) in Jaka Oblak (harmonika).  

Foto gradivo: Boštjan Gartnar    FOTOGRAFIJE DOGODKA


 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEPTEMBER 2012  PRVE IGRE JZR   Igre so potekale vse vikende meseca septembra 2012.  Igre so bile izpelajne prvič in ob koncu lahko rečemo, da so uspešno preživele svoje rojstvo. Udeležba na igrah je bila močna in športniki so bili z svojimi rezultati zadovoljni. Skupni zmagovalec prvih iger je postal Marko čenčič. Več o igrah si lahko preberete pod linkom IGRE JZR na levi strani.  Hvala vsem udležencem iger in vas povabimo v še večjem številu k sodelovanju tudi prihodnje leto septembra 2013.


8.12.2011 - Prireditev ŠPORTNIK LETA 2011 občine Železniki v Športni dvorani Železniki 

 

 

 

 

 

 

 

 

V petek, 16.12.2011 so v Železnikih podelili občinska priznanja športnikom, športnemu delavcu in športnemu društvu. Slovesno prireditev, letos jubilejno petnajsto po vrsti, ki je potekala v mali dvorani v Športni dvorani Železniki, je povezoval Rok Pintar.

Športnike in druge obiskovalce prireditve je najprej pozdravil Boris Kavčič, predsednik strokovnega sveta za šport Javnega zavoda Ratitovec, ki vsako leto pripravi priznanja na področju športa v občini Železniki. K besedi so povabili še podžupana občine Železniki Janeza Ferlana, ki je tudi podeljeval priznanja.

Zlato plaketo za športnika občine Železniki v letu 2011 je prejel Peter Prevc. Dobitnik zlate  plakete, uspešen skakalec iz Dolenje vasi,  je imel športne obveznosti, zato je njegovo plaketo prevzel oče Darko Prevc. Da pa večer ni minil povsem v odsotnosti Petra Prevca, so obiskovalci prireditve lahko poslušali posnetek pogovora, ki ga je z njim opravil Rok Pintar.

Bronasti plaketi za športnika občine Železniki za leto 2011 sta prejela Nadja Kaplja (Strelsko društvo Lotrič Železniki) in Aleš Bešter (Klub malega nogometa Ratitovec). Dobitnik zlate plakete za športnega delavca za leto 2011 je Jože Rakovec. Športno društvo Pingvinček je prejelo zlato plaketo za društva/klube. V strokovnem svetu za šport Javnega zavoda Ratitovec so se odločili, da letos prvič podelijo tudi priznanji za športnico in športnika Osnovne šole Železniki. Priznanji sta prejela Lucija Primožič in Jan Bernik.

Za prijetno in svečano športno vzdušje na prireditvi sta poskrbela glasbenika, Duo Tapravedva, ki ga sestavljata Brigita Pogačnik (violina) in Jaka Oblak (harmonika).

Prispevek: Katja Mohorič Bonča (JZR) ,   Foto gradivo: Igor Mohorič Bonča  FOTOGRAFIJE
ISKALNIK PO VSEBINI

PROJEKTI
ANKETA
OGLAŠEVANJE