Igre JZR

(VEČ O IGRAH JZR NA FACEBOOK PROFILU - IGRE JZR)

8. igre jzr (27.8. - 24.11. 2019)

 

V mesecu avgustu, septembru, oktobru in novembru 2019 bomo skupaj z vami izpeljali 8. igre JZR. V 12. vikendih smo predvideli 33 različnih dogodkov na različnih prizoriščih v selški dolini!

Želimo si, da bi se tudi vi v prihodnje iger aktivno udeležili - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj, "važno je sodelovati in ne zmagati", torej iščemo v vas bolj športnega kot tekmovalnega duha "iščemo univerzalnega športnika"! Tudi tokrat bomo igre izpeljali z nizkimi prijavninami in v glavnem brez denarnih nagrad na turnirjih! Končni zmagovalec iger v skupnem točkovanju med posamezzniki prejme nagrado 200€ s strani našega donatorja. Vsi nastopajoči na igrah nastopajo na lastno odgovornost.

Igre se organizirajo v sodelovanju z lokalnimi društvi zato imajo še poseben čar! Aktivnosti na igrah JZR se bodo fotografirale, v primeru da tega ne bi želeli, morate organizatorja prej o tem obvestiti! Fotografije si lahko ogledate tudi na našem FB profilu.


VABILO NA 8. IGRE JZR

 

PREDSTAVITVENI JUMBO ZA 8. IGRE JZR

 

PROGRAM 8. IGER JZR

 

REZULTATI tekmovanj 8.IGER JZR

 

FOTKE posameznih dogodkov

 

 

AKTIVNOSTI 2019:

1. vikend (27. - 30. avg)

KEGLJANJE rezultati in foto,

2. vikend (30.avg - 1. sept)

OTVORITVENI VEČER Z FULL GASI rock večer, TENIS DVOJICE rezultati in fotoNOČNI DVORANSKI FUTSAL razpored rezultati in foto,

3. vikend (7. - 8. sept)

ODBOJKA NA MIVKI  rezultati in foto, BALINČKANJE DRUŽINE , POSAMEZNO,rezultati in foto, LOKOSTRELSTVO rezultati in foto, STRELJANJE  rezultati in foto, FUTSAL ASFALT TURNIR  razpored rezultati in foto,  SHOWDOWN(slepi in slabovidni) rezultati in foto

4. vikend (13. - 15. sept)

ATLETIKA razpis rezultati in foto ,TENIS rezultati in fotoROKOMET rezultati in fotoINLINE HOKEJ rezultati in foto

5. vikend (21. -22.sept)

STREETBALL rezultati in foto, IGRE MCŽ discipline, rezultati in foto,   FLORBALL  rezultati in foto,

6. vikend (27. -29.sept)

PLAVANJE rezultati in foto, ROVERČEK pravila, rezultati in foto, MALI NOGOMET OŠ  rezultati in foto, 

7. vikend (11. - 13.okt)

ORIENTACIJSKI TEK rezultati in foto, PIKADO DVOJICE rezultati in foto

8. vikend (11. - 20.okt)

TEDEN FRTAVKANJA rezultati in foto, BADMINTON rezultati in foto  , ŠAH rezultati in foto,

9. vikend (26.okt)

PIKADO (prestavljeno na 9.11.2019) rezultati in foto, 

10. vikend (10.nov)

NAMIZNI TENIS rezultati in foto,  

11. vikend (15. - 17.nov)

TAROK PO SELŠKO, rezultati in foto, NAMIZNI NOGOMET DVOJICE, rezultati in foto, TEST 5 ŽOG, rezultati in foto,  PROSTI METI, rezultati in foto, ZAKLJUČEK 8. IGER JZR foto


TEKMOVANJE MED KRAJI

V letu 2019 na 8. igrah JZR, ponovno skušamo privabiti k sodelovanju tudi kraje ali društva oz. klube, ki lahko tekmujejo za prestižen prehodni pokal iger JZR za kraje oz društva. In sicer za kraje/društva lahko nabirajo točke posamezniki v individualnih disciplinah in ekipe na ekipnih tekmovanjih. Tekmovalec ali ekipa ob prvi prijavi pove za kateri kraj oz društvo bo na 8. igrah nastopal. Železnike delimo na 3 dele (Železniki vzhod (Češnjica, Log)) (Železniki center (Otoki, Kres, Dašnica)) (Železniki zahod (Racovnik, Trnje, Plavž)) . Pravila točkovanja !

Rezultate 8. iger JZR si lahko ogledate v --> !!!!! TABELA - REZULTATI PO KRAJIH !!!!!

 

TEKMOVANJE MED POSAMEZNIKI (nagrada za zmagovalca 200 eur)

Posamezniki se boste poleg pridobivanja točk za kraje/društva borili tudi za naslov skupnega individualnega zmagovalca 8. iger JZR (končno nagrado) in tudi za prehodni pokal iger JZR med posamezniki. Pravila točkovanja!

Rezultate in točke tekmovalcev si lahko ogledate v --> !!!! TABELA - REZULTATI POSAMEZNIKI !!!!!

Naš donator bo tudi za 8. igre JZR namenil zmagovalcu posamezniku 200 €, za kar se mu lepo zahvaljujemo.

Za turnir v Šahu so prispevali praktične nagrade: Alples, Domel, Lotrič in JZR. (HVALA)

  

 

Arhiv

 

 

ZAKLJUČENE SO 7. IGRE JZR (avgust, september,oktober in november 2018)

(25 športnih disciplin v desetih vikendih)

(VEČ O IGRAH JZR NA FACEBOOK PROFILU - IGRE JZR) 

igre JZR

7. igre jzr

V mesecu avgustu, septembru, oktobru in novembru 2018 smo skupaj z vami izpeljali 7. igre JZR. V 11. vikendih je bilo predvidenih 31 različnih dogodkov na različnih prizoriščih v Železnikih! Izpeljali smo jih 25. Želimo si, da bi se tudi vi v prihodnje iger aktivno udeležili - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj, "važno je sodelovati in ne zmagati", torej iščemo v vas bolj športnega kot tekmovalnega duha "iščemo univerzalnega športnika"! Tudi tokrat smo igre izpeljali z nizkimi prijavninami in brez denarnih nagrad za posamezne turnirje! Končni zmagovalec iger v skupnem točkovanju je prejel nagrado 200€ s strani našega donatorja. Vsi nastopajoči na igrah nastopajo na lastno odgovornost. Igre se organizirajo v sodelovanju z lokalnimi društvi in imajo zato še poseben čar! Aktivnosti na igrah JZR so se fotografirale! Fotografije si lahko ogledate na bašem FB profilu.

VABILO NA 7. IGRE JZR   PREDSTAVITVENI JUMBO ZA 7. IGRE JZR  PROGRAM 7. IGER JZR 

REZULTATI tekmovanj 7 IGER JZR

FOTKE posameznih dogodkov

 

 

TEKMOVANJE MED KRAJI

V letu 2018 na 7. igrah JZR, smo ponovno skušali privabiti k sodelovanju tudi kraje ali društva ali klube, ki tekmujejo za prestižen prehodni pokal iger JZR za kraje oz društva. In sicer za kraji/društva lahko nabirajo točke posamezniki v individualnih disciplinah in ekipe na ekipnih tekmovanjih. Tekmovalec ali ekipa je ob prvi prijavi povedal za kateri kraj oz društvo bo na 7. igrah nastopal. Le Železnike delimo na 3 dele (Železniki vzhod (Češnjica, Log)) (Železniki center (Otoki, Kres, Dašnica)) (Železniki zahod (Racovnik, Trnje, Plavž)) . Pravila točkovanja !

igre JZR

 

Rezultate 7. iger JZR si lahko ogledate v --> !!!!! TABELA - REZULTATI PO KRAJIH !!!!!

 

TEKMOVANJE MED POSAMEZNIKI (nagrada za zmagovalca 200 eur)

Posamezniki se boste poleg pridobivanja točk za kraje/društva borili tudi za naslov skupnega individualnega zmagovalca 7. iger JZR (končno nagrado) in tudi za prehodni pokal iger JZR med posamezniki. Pravila točkovanja!

 znagovalec iger jzr

Rezultate in točke tekmovalcev si lahko ogledate v --> !!!! TABELA - REZULTATI POSAMEZNIKI !!!!!

Naš donator bo tudi za 7. igre JZR namenil zmagovalcu posamezniku 200 €, za kar se mu lepo zahvaljujemo.


Zaključene 6. igre JZR - 2017 (avgust -september -oktober) 

6. igre jzr

V mesecu avgustu, septembru in oktobru 2017 smo skupaj z vami izvedli 6. igre JZR. Torej so je v 10.vikendih dogodilo 23 različnih športnih dogodkov na različnih športnih prizoriščih v Železnikih! Želimo si, da bi se v prihodnje tudi vi iger aktivno udeležili - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj,  "važno je sodelovati in ne zmagati", torej iščemo v vas bolj športnega kot tekmovalnega duha "iščemo univerzalnega športnika"! Tudi tokrat smo igre izpeljali z nizkimi prijavninami in brez denarnih nagrad za posamezne turnirje! Vsi nastopajoči na igrah nastopajo na lastno odgovornost. Igre se organizirajo v sodelovanju z lokalnimi društvi in imajo zato še poseben čar! Aktivnosti na igrah JZR se bodo fotografirale!

 

VABILO NA 6. IGRE JZR

PREDSTAVITVENI JUMBO ZA 6. IGRE JZR

PROGRAM 6. IGER JZR  REZULTATI 6 IGER JZR

FOTKE posameznih dogodkov

 

TEKMOVANJE MED KRAJI

V letu 2017 na 6. igrah JZR, smo ponovno skušali privabiti k sodelovanju tudi kraje ali društva ali klube, ki tekmujejo za prestižen prehodni pokal iger JZR za kraje oz društva. In sicer za kraje/društva lahko nabirajo točke posamezniki v individualnih disciplinah in ekipe na ekipnih tekmovanjih. Tekmovalec ali ekipa je ob prvi prijavi povedal za kateri kraj oz društvo bo na 6. igrah nastopal. Le Železnike delimo na 3 dele (Železniki vzhod (Češnjica, Log)) (Železniki center (Otoki, Kres, Dašnica)) (Železniki zahod (Racovnik, Trnje, Plavž)) . Pravila točkovanja !

igre JZRZMAGOVALNI KRAJ 6. IGER JZR so bili ponovno Železniki Center ki so le za las prehiteli zasledovalce.

Rezultate 6. iger JZR si lahko ogledate v --> !!!!! TABELA - REZULTATI PO KRAJIH !!!!!

 

 

 

TEKMOVANJE MED POSAMEZNIKI (nagrada za zmagovalca 200 eur)

Posamezniki ste se poleg pridobivanja točk za kraje/društva borili tudi za naslov skupnega individualnega zmagovalca 6. iger JZR in s tem tudi za prehodni pokal iger JZR med posameznikiPravila točkovanja!

Miran ŠturmSKUPNI ZMAGOVALEC 6. iger JZR je Miran Šturm, ki je dosegel 482 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih) Edo Pohleven predsednik Strokovnega sveta JZR mu je v nedeljo 29.10.2017 slavnostno predal prehodni pokal iger JZR!

Rezultate in točke izzivalcev si lahko ogledate v --> !!!! TABELA - REZULTATI POSAMEZNIKI !!!!!

Naš donator bo tudi za 6. gre JZR namenil zmagovalcu posamezniku 200 €, za kar se mu lepo zahvaljujemo.

 

SPONZORJI  6.Iger JZR oz pomoč pri organizaciji določenih prireditev: AT Primožič, domača Športna društva in posamezniki, Kegljišče Pr mer, Občina Železniki

 


Zaključene 5. igre JZR - 2016 (september -oktober)

V mesecu septembru in oktobru 2016 smo skupaj z vami izvedli 5. igre JZR. Torej se bodo v 9. vikendih dogajali različni športni dogodki na različnih športnih prizoriščih v Železnikih! Želimo si, da bi se tudi vi iger v prihodnje aktivno udeležili - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj da je važno sodelovati in ne zmagati, torej iščemo v vas bolj športnega kot tekmovalnega duha "iščemo univerzalnega športnika"! Tudi tokrat bomo igre izpeljali z nizkimi prijavninami in brez denarnih nagrad za posamezne turnirje! Vsi nastopajoči na igrah nastopajo na lastno odgovornost. Igre se organizirajo v sodelovanju z lokalnimi društvi in imajo zato še poseben čar!  Aktivnosti na igrah JZR se bodo fotografirale!

 VABILO NA 5. IGRE JZR

 PREDSTAVITVENI JUMBO ZA 5 IGRE JZR

 PROGRAM 5. IGER JZR       REZULTATI 5. IGER

FOTKE posameznih dogodkov dobite na našem FB!

TEKMOVANJE MED KRAJI

V letu 2016 na 5. igrah JZR, ponovno skušamo privabiti k sodelovanju tudi kraje ali društva ali klube, ki lahko tekmujejo za prestižen prehodni pokal iger JZR za kraje oz društva. In sicer za kraje/društva lahko nabirajo točke posamezniki v individualnih disciplinah in ekipe na ekipnih tekmovanjih. Tekmovalec ali ekipa je ob prvi prijavi povedal za kateri kraj oz društvo bo na 5. igrah nastopal. Železnike delimo na 3 dele (Železniki vzhod (Češnjica, Log)) (Železniki center (Otoki, Kres, Dašnica)) (Železniki zahod (Racovnik, Trnje, Plavž)).         Pravila točkovanja !

ZMAGOVALNI KRAJ so Železniki CENTER, pokazali so absolutno prevlado pred ostalimi kraji ali društvi!  

Rezultate 5. iger JZR  si lahko ogledate v --> !!!!! TABELA - REZULTATI PO KRAJIH !!!!!

TEKMOVANJE MED POSAMEZNIKI (nagrada za zmagovalca 200 eur)

Posamezniki ste se poleg pridobivanja točk za kraje/društva borili tudi za naslov skupnega individualnega zmagovalca 5. iger JZR in s tem tudi za prehodni pokal iger JZR med posamezniki.  Pravila točkovanja!

SKUPNI ZMAGOVALEC 5. iger JZR je Klemen Kavčič, ki je dosegel 356 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih) Klemen je bil zmagovalec 4. iger JZR zato je prehodni pokal iger JZR ostal še naprej v njegovih rokah!

Rezultate in točke izzivalcev si lahko ogledate v --> !!!! TABELA - REZULTATI POSAMEZNIKI !!!!!  

Naš donator je za 5. gre JZR namenil zmagovalcu tudi 200 €, za kar se mu iz srca zahvaljujemo - dobra dela in tovrstna podpora se vedno povrnejo. 

 

SPONZORJI  5.Iger JZR oz pomoč pri organizaciji določenih prireditev: AT Primožič, domača Športna društva, Kegljišče Pr mer, OŠ Selca, Občina Železniki


Zaključene 4. igre JZR - 2015

igre jzr igre jzr 

V mesecu septembru in oktobru 2015 smo skupaj z vami izvedli 4. igre JZR. To pomeni, da so se v 9. vikendih dogajali različni športni dogodki na vseh naših športnih prizoriščih! Želimo si, da bi se tudi vi iger v prihodnje čim bolj aktivno udeleževali - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj da je bolj važno sodelovati kot zmagati, torej bolj športnega kot tekmovalnega duha in iščemu univerzalnega športnika! Tudi tokrat smo igre izpeljali z nizkimi prijavninami in brez denarnih nagrad! Za drugo leto pa predvidevamo vseeno nagraditi prvo mesto v skupnem seštevku z določenim odstotkom pobranih prijavnin. Vsi nastopajoči na igrah so nastopili na lastno odgovornost in celotne igre so minile brez poškodb! Igre se organizirajo v sodelovanju z lokalnimi društvi in imajo zato še poseben čar! 

Vsi nastopajoči na igrah nastopajo na lastno odgovornost! Aktivnosti na igrah JZR se bodo fotografirale!

igre jzr

  VABILO NA 4. IGRE JZR

  JUMBO 4. IGRE JZR

_PROGRAM 4. IGRE JZR   REZULTATI 4. IGER

                                FOTO gradivo na našem FB! 

TEKMOVANJE MED KRAJI

V letu 2015 na 4. igrah JZR, smo ponovno skušali privabiti k sodelovanju tudi kraje ali društva oz. klube, ki lahko tekmujejo za prestižen prehodni pokal iger JZR za kraje oz društva. In sicer za kraje/društva lahko nabirajo točke posamezniki v individualnih disciplinah in ekipe na ekipnih tekmovanjih. Tekmovalec ali ekipa je ob prvi prijavi povedal za kateri kraj oz društvo bo na 4. igrah nastopal. Železnike delimo na 3 dele (Železniki vzhod (Češnjica, Log)) (Železniki center (Otoki, Kres, Dašnica)) (Železniki zahod (Racovnik, Trnje, Plavž)).

Pravila točkovanja !

ZMAGOVALNI KRAJ so Železniki CENTER, pokazali so absolutno prevlado pred ostalimi kraji ali društvi! Rezultate si lahko pogledate v tabeli --> !!!!! TABELA - REZULTATI PO KRAJIH !!!!!

 

TEKMOVANJE MED POSAMEZNIKI 

Posamezniki so se poleg pridobivanja točk za kraje/društva borili tudi za naslov skupnega zmagovalca 4. iger JZR in s tem tudi za prehodni pokal iger JZR med posamezniki. 

Pravila točkovanja !

SKUPNI ZMAGOVALEC 4. iger JZR je Klemen Kavčič, ki je dosegel 367 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih) Robert Ozanič zmagovalec 3. iger JZR mu je v ponedeljek 9.11. predal prehodni pokal iger JZR!  Rezultate si lahko pogledate v tabeli --> !!!! TABELA - REZULTATI POSAMEZNIKI !!!!!

 SPONZORJI 4.Iger JZR oz pomoč pri organizaciji določenih prireditev: AT Primožič, domača Športna društva, Kegljišče Pr mer, OŠ Selca, Občina Železniki


Zaključene 3. igre JZR - 2014       

   3. igre JZR 

V mesecu septembru in oktobru 2014 smo skupaj z vami izvedli 3. igre JZR. To pomeni, da so se v osmih vikendih dogajali različni športni dogodki na vseh naših športnih prizoriščih! Želimo si, da bi se tudi vi iger v prihodnje čim bolj aktivno udeleževali - ali kot športnik ali kot gledalec. V igrah zasledujemo cilj da je bolj važno sodelovati kot zmagati, torej bolj športnega kot tekmovalnega duha! Na igrah imamo načelo nizke prijavnine in brez denarnih nagrad! 

Vsi nastopajoči na igrah nastopajo na lastno odgovornost!  Aktivnosti na igrah JZR se bodo fotografirale!

 IGRE JZRVABILO NA 3. IGRE JZR 

 JUMBO 3. IGRE JZR

 PROGRAM 3. IGRE JZR   REZULTATI 3. IGER JZR

 FOTO gradivo je na našem FB Profilu!

TEKMOVANJE MED KRAJI 

V letu 2014 na 3. igrah JZR, smo skušali privabiti k sodelovanju tudi kraje, društva oz. klube, ki so lahko tekmovala za prestižen prehodni pokal iger JZR za kraj. In sicer so za kraje lahko nabirali točke  posamezniki v individualnih disciplinah in ekipe na ekipnih tekmovanjih. Tekmovalec ali ekipa je ob prvi prijavi povedal za kateri kraj bo na 3. igrah nastopal.   Pravila točkovanja !

ZMAGOVALNI KRAJ so Železniki pokazali absolutno prevlado pred ostalimi! Rezultate si lahko pogledate v tabeli!   !!!!!  TABELA  - REZULTATI PO KRAJIH  !!!!!

TEKMOVANJE POSAMEZNIKOV

Posamezniki so se poleg pridobivanja točk za kraje borili tudi za naslov skupnega zmagovalca 3. iger JZR in s tem tudi za prehodni pokal iger JZR med posamezniki.   Pravila točkovanja !

SKUPNI ZMAGOVALEC 3. iger JZR je Robert Ozanič, ki je dosegel 213 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih) Gregor Habjan zmagovalec 2. iger JZR mu je v nedeljo 19.10. predal prehodni pokal iger JZR! Rezultate si lahko pogledate v tabeli!   !!!!!  TABELA - REZULTATI POSAMEZNIKI !!!!!

SPONZORJI 3. Iger JZR oz pomoč pri organizaciji določenih prireditev: ZAVAROVALNICA TRIGLAV , AT Primožič, domača Športna društva, Kegljišče Pr mer, OŠ Selca, Občina Železniki


Zaključene 2. igre JZR - 2013 

   

V mesecu septembru 2013 smo skupaj z vami izvedli 2. igre JZR. To pomeni, da so se v vseh petih vikendih dogajali različni športni dogodki na vseh naših športnih prizoriščih!  Želimo si, da bi se iger v prihodnje čim bolj aktivno udeleževali - ali kot športnik ali kot gledalci. V igrah zasledujemo cilj bolj športnega in ne toliko tekmovalnega duha! Na igrah so nizke prijavnine ali jih sploh ni in nimamo denarnih nagrad! 

PROGRAM IGER , 

JUMBO 2. IGRE JZR in

PLAKAT 2. IGRE JZR   REZULTATI 2. IGER JZR

                              FOTO gradivo je na našem FB profilu ! 

TEKMOVANJE POSAMEZNIKI 

SKUPNI ZMAGOVALEC 2. iger JZR je Gregor Habjan, ki je dosegel 330 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih) Marko Čenčič zmagovalec 1. iger JZR mu bo v petek 4.10. ob 20h predal prehodni pokal iger JZR!  TABELA - REZULTATI POSAMEZNIKI najmanj v treh aktivnostih!

Sistem točkovanja   in  lestvica sodelujočih  (pogoj za kandidaturo je udeležba vsaj na treh aktivnostih). Aktivnost, kjer je v kategoriji manj kot 5 udeležencev, šteje za skupno točkovanje po posebnem sistemu.

Kakšen izgleda PREHODNI POKAL

SPONZORJI PRIREDITEV ali pomoč pri organizaciji prireditev:   ZAVAROVALNICA TRIGLAV  , AT Primožič,  domača Športna društva, Kegljišče Pr mer, OŠ Selca, Občina Železniki


Zaključene  1.igre JZR - september 2012

V mesecu septembru smo skupaj z vami v Železnikih, izvedli prve igre JZR.

To pomeni, da se bo v vseh petih vikendih dogajalo na vseh športnih prizoriščih!  Prosimo vas in želimo si, da se iger čim bolj aktivno udeležite - pa naj bo kot športnik ali gledalec.

 

TEKMOVANJE POSAMEZNIKI

SKUPNI ZMAGOVALEC 1. iger JZR je Marko Čenčič, ki je dosegel 310 točk. (pogoj je bila udeležba vsaj na treh aktivnostih) Marko Čenčič je častno prejel prehodni pokal iger JZR! !!TABELA REZULTATI POSAMEZNIKI!

REZULTATI 1. IGER JZR 

FOTO gradivo je na našem FB profilu ! 

ISKALNIK PO VSEBINI

PROJEKTI
ANKETA
OGLAŠEVANJE